Deschid acest topic nestiind unde sa postez o informatie pe care nu am apucat sa o citesc pe acest forum.
Nu am permisiunea D-lui Rasoiu Alexandru, cel ce a postat informatia pe pescuitul.ro, dar sper sa nu se supere ca il citez aici.
Stire de ultima ora:
"Da, este vorba de canalul Puiu- Rosu in dreptul lacului acela mic de pe care au venit plauri. Dinspre Puiu se ajunge la
pontonul Vidra dar de acolo spre complex si pontonul lui Cristi sunt probleme.
Te poti strecura cu o barca mica.
Eu am trecut dar barca mea are 1.4 m, am ridicat motorul, am impins, etc.
Pentru o salupa mai mare e greu de presupus ca va intra pe acolo.
Situatia asta, ba chiar mai rea -blocaj total- s-a mai intamplat acum doi ani. Atunci a intervenit primaria Sulina si
a deblocat cu o draga."
Cred ca aceasta informatie este foarte importanta pentru cei Doi Nomazi ce si-au planificat tura din august in delta, fix pe acel canal.
Rog userii care au informatii detaliate sa posteze.
PS
Spre a nu creea probleme si confuzii aveti link-ul cu aceasta informatie: www.pescuitul.ro
Nu am permisiunea D-lui Rasoiu Alexandru, cel ce a postat informatia pe pescuitul.ro, dar sper sa nu se supere ca il citez aici.
Stire de ultima ora:
"Da, este vorba de canalul Puiu- Rosu in dreptul lacului acela mic de pe care au venit plauri. Dinspre Puiu se ajunge la
pontonul Vidra dar de acolo spre complex si pontonul lui Cristi sunt probleme.
Te poti strecura cu o barca mica.
Eu am trecut dar barca mea are 1.4 m, am ridicat motorul, am impins, etc.
Pentru o salupa mai mare e greu de presupus ca va intra pe acolo.
Situatia asta, ba chiar mai rea -blocaj total- s-a mai intamplat acum doi ani. Atunci a intervenit primaria Sulina si
a deblocat cu o draga."
Cred ca aceasta informatie este foarte importanta pentru cei Doi Nomazi ce si-au planificat tura din august in delta, fix pe acel canal.
Rog userii care au informatii detaliate sa posteze.
PS
Spre a nu creea probleme si confuzii aveti link-ul cu aceasta informatie: www.pescuitul.ro