Depinde de tipul placajului, daca e marin, incleiat cu resorcinol sau cascamite, nu se exfoliaza. Am vazut teste de rezistenta ale placajului la umezeala, prin fierbere indelungata, si dupa uscare placajul marin trebuie sa fie la fel ca inainte de fierbere. ...
Deci dupa mesterii aia putem sa ne fierbem barcile ca nu se exfoliaza, stam linistiti!
Lasand glumele la o parte, orice lemn lucreza, e drept ca unele specii mai incet si mai putin ca altele. Drept care orice bucata de lemn care va fi expusa mediului marin trebuie tratata sau cel putin acoperita cu o protectie chimica.
....cam care este diferenta dintre rezistenta la abraziune epoxi versus aluminiu.
Nu prea e asta un factor in alegerea materialului de constructie, doar nu o sa tragi barca pe pietre toata ziua. Eu unul n-am auzit lume ingrijorata de abraziunea cocii!
Poti vedea si singur diferenta luand o tabla de aluminiu si o bucata de panou de fibra de sticla si frecandu-le de varii suprafete dar sincer nu stiu cat e de relevant pt folosinta ulterioara pe care o sa i-o dai barcii.
Am citit intr-un topic mai vechi cum barca lui Vali a primit o rosatura urata din partea unei sarme in delta. De fapt a si comentat: '' daca era tabla nu era mare lucru '' o vopsea si gata reparatia. Tocmai asta vreau sa evit folosind sandwich-ul aluminiu epoxi lemn.
Si daca era din fibra se putea repara relativ usor: scos pe uscat, curatat rana, chituit, vopsit sau reparat gelcoatul si gata. Am vazut barci cu strapungeri mari in coca si care s-au reparat de nu stiai ce-a fost acolo.
Epoxi este un adeziv excelent ce va face fata cu succes diferentei de dilatatie dintre aluminiu si lemn.
Nici tinut in biblioteca nu va rezista in timp. Cele trei materiale reactioneaza diferit la conditii de umiditate, temperatura, incercari mecanice si stres. Gandeste-te numai cat de diferit se dilata.
Mult mai simplu si verificat e s-o faci din aluminiu daca ai de unde sa procuri aliajele potrivite si gasesti un sudor super-bun.
In ultimii 10-20 de ani s-a avansat f mult cu constructia barcilor din Al si s-a reusit indepartarea problemelor pe care le aveau barcile de prin anii 60-70 (electroliza, oboseala materialului, etc). Exista un
santier in Franta care face barci din tabla groasa de Al si nici macar nu mai pune coaste!