Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sincer nu cred ca are vre-o legatura ca este in 3 cilindri 2 sau 4; eu cred ca este vorba de cati poli are respectivul motor. Asa ai putea sa iei un turometru facut pentru TICO de exemeplu dar nu stii daca se potriveste. Cele universale pentru barci ar trebui sa se potriveasca pentru ca au niste setari de cati cilindri si poli dar sunt cazuri in care nu se potrivesc.
In general poti cauta ceasuri de la firmele care fac pentru Honda ( Faria, Bedee......)
Mihai am vazut ca tu esti locat in Canada si ai de unde sa alegi si la preturi decente; la noi in Romanica noastra zici ca suntem cel putin in Elvetia asa sunt preturile si iti dau si exemple : o curea de distributie de BF 40 este in USA 60 - 68$ iar in Romania este 75 Euro in lei ar veni cea din USA la 200 ron iar de la noi 300 ron ( bine la cea din USA mai pui transport si vama); Plus de asta ca stam rau de tot la service-uri cel putin Honda din cate m-am lovit eu acum ceva vreme acum poate s-a schimbat ceva cine stie.
@ mihaif99 : asa mi s-a explicat si mie de unul mai cunoscator ca mine la un moment dat dar sa iti dau detalii nu pot si decat sa spun prostii mai bine tac.
In postul#6 am atasat un document care zicea si de poli. Am atasat o poza cu spatele unui turometru universal.
ai aici ceva link-uri poate te ajuta:
http://madmariner.com/ownership/maintenance/story/TROUBLESHOOTING_BOAT_TACHOMETERS_012011_OM
http://www.maxumowners.org/MonthlyOCT03d2.html - aici ai ceva de citit
@nmmarine:
Intradevar au evoluat lucrurile in bine dar cu evolutia cresc si preturile ( no offence).
Fiecare dintre noi cautam sa o scoatem la capat cat mai ieftin cu putinta
OFF TOPIC: sincer cred ca majoritatea dintre noi avem microbul asta al pescuitului si al barcilor; dar cum bine se stie la noi in tara cei cu barci mari sau mici sunt considerati super bogati ( nu ma refer la cei cu barci de la 10000Euro in sus) marea majoritatea suntem in clasa de jos care facem ( sau am facut) eforturi mari sa ne luam o barca si un motor second hand ca la unul nou nu ne putem atinge. Nu vreau sa va suparati pe mine dar eu asta cred ca este adevarul.