Premiile Barcaholic.ro 2009

Votează barcaholicul anului 2009

  • Impaiatul

    Votes: 23 36.5%
  • Vali

    Votes: 40 63.5%

  • Total voters
    63

Admin

Administrator
În primul rând mulţumesc tuturor pentru nominalizările trimise! În urma acestor nominalizări s-au cristalizat premiile de mai jos, pe care le voi acorda cu voia tuturor "din oficiu".

La categoria Barcaholicul anului 2009 se vor "lupta" separat Impaiatul şi Vali, ei fiind cei nominalizaţi constant pentru acest premiu. Vă rog să vă exprimaţi votul mai sus.

Aşadar, premiile Barcaholic.ro 2009 sunt:

Împăiatul - Premiul pentru întreaga activitate în 2009, de la debut, construcţia Bateau Veena, participarea la TID 2009 şi din nou o construcţie in curs

Vali - Premiul "braconez, deci exist" pentru aportul de cunoştinţe adus forumului, prezenţă online şi lupta pentru eliberarea Deltei Dunării de sub ocupaţia braconierilor burtoşi

Gigitolan - Premiul pentru cel mai prolific constructor în 2009, tenacitate şi transmiterea virusului barcaholic

Skipper - Premiul pentru aventura offshore a anului - delivery-ul transatrantic

Delafluviu-Guzi - Premiul pentru activitate în domeniul caiac-canoe, participare aristocrată la TID 2009

Sailingtours - Premiul pentru barcaholici profesionişti, povestiri şi imagini din croaziere

Homemade - Premiul "barcaholici undercover" ... se ştie de ce

DanutzaZpr - Premiul pentru întreţinerea atmosferei, voie bună şi veselie

RobertAmbrozie - Premiul pentru promovarea yachtingului la nivel înalt

BarciInBagaje - Premiul pentru cea mai fair-play regată, fără scandaluri şi contestaţii

Rumpi - Premiul pentru o polemică elegantă bazată pe vaste cunoştinţe teoretice

Iacos - Premiul pentru cea mai importantă mobilizare barcaholică în 2009 - participarea la TID 2009Rog premianţii să-mi trimită un mesaj privat cu adresa poştală.
 
Ai uitat sa treci: premiul "pentru ca a facut ca toate astea sa fie posibile", prin crearea forumului Barcaholic, capitanului Smokey :skip:.
 
Dupa ce mi-am facut datoria de "holic" votant , as dori daca se poate sa fac o propunere (dupa fluierul arbitrului) pentru un onorabil premiu onorific de onoare :):

"Barcaholicul care ne-a facut sa visam ziua in amiaza mare cu ochii deschisi " :
Christian Tirtirau


Si in plus , am de vanzare un filmulet cu unul dintre cei doi finalisti lovind cu pagaia in fata un biet cocalar .
Cine da mai mult pe caseta ? Hai, chiar nu sunteti curiosi cine ar putea sa comita o asa fapta infama?
 
Ultima editare:
Am si eu un filmulet cu unul dintre finalisti cocotat pe un scaun intr-o carciuma sateasca de pe langa Tulcea, facandu-si campanie electorala cu mult inainte de debutul oficial al acesteia.
In plus, cred ca rezultatele provizorii afisate nu sunt facute decat ca sa manipuleze opinia publica barcaholica. In realitate, cel de pe locul doi conduce cu 98%. Iti spun eu, Viorica, fiindca am facut numaratoarea paralela acum vreo doua saptamani.
:noroc:
 
Multumim lui Rolias si lui Orafaz, ca sunt in ton cu vremurile si ne pun la curent cu activitatea preelectorala a unor candidati.
Vin si eu cu o dezvaluire, un oarecare candidat facea naveta electorala cu Bateau Veena pe lacul Chitila, intr-o zi vantoasa de 15 august, intre noi sustinatorii de pe un mal si pescarii de pe celalalt mal, suparati pe barcaholici, incercand disperat sa schimbe vantul potrivnic provocat de acolitii de la INMH. Si pentru a ne convinge ca a reusit sa faca pe vreunul dintre ei sa-si schimbe opinia, propun infiintarea unei sectii de votare speciale pentru cei ce nu au domiciliul pe acest forum.
 
Ultima editare:
Parerea mea este ca votul nostru, al celor din Ro. mai putin conteaza. Decisiv pentru stabilirea clasamentului final vor fi voturile diasporei barcaholice, adica a lui: x_petrolist, simba the sailor, solpet, levy, aurica si, ultimul pe lista, cu voia Dvs., christian tirtirau.
 
Ultima editare:
:ahoy:

da, n-am fost demult pe aici...nici nu stiu cand am avut campania elctorala, probabil dormeam:D

Hai sa traim bine, cat ne-o mai tine sa fim fericiti, si cu vant in vele si gaz la motoare:p:rock::sail:

As zice si eu ca Christian merita un premiu, dar mi-e ca suna subiectiv, avand in vedere ca eu l-am racolat:p. dar pt ca n-a venit de la mine propunerea...sa-i acord deci un premiu:noroc:
 
Si in plus , am de vanzare un filmulet cu unul dintre cei doi finalisti lovind cu pagaia in fata un biet cocalar .
Cine da mai mult pe caseta ? Hai, chiar nu sunteti curiosi cine ar putea sa comita o asa fapta infama?[/QUOTE]

:)

E trucat?
Adica are lumina albasta pe fata cocalarului?:D
 
:)

E trucat?
Adica are lumina albasta pe fata cocalarului?:D

Nici vorba!
Fata cocalarului e albastra spre vinetie dupa !
...
Hai diaspora, asteptam sa votati ce e mai bine pentru noi cei ramasi in hazna !
N-ajung doar sfaturile despre cum sa ne educam copiii sa respire prin pai de sub cacat sau cum sa nu mai tinem speranta in dulapuri ; faceti ceva concret , e nevoie "sa votati bine" pentru nedaptatii care n-au fost in stare sa rezerve un bilet de avion doar dus...

Na c'am rabufnit , dar nu mai puteam ! (se jelanie draghi drugari)
 
Ultima editare:
Delafluviu-Guzi - Premiul pentru activitate în domeniul caiac-canoe, participare aristocrată la TID 2009

.

...Ce e aiaaaa "activitate" (as fi postat aici un emoticon care tine o mana la ureche :D ) ???
...domeniu "caiac-canoe" ....Haida'de Bre,care "activitate" ,ca eu sunt un biet OBSEDAT-POSEDAT doar de caiac-caiace :rock:...nu ma prea vad cocotzat intr-o canoe...(ca sa nu mai pomenesc de velierele cu miros de voma:D ,dar cu unul din asta parca m-ash mai da din cand in cand)...

... Multumesc tuturor celor care au contribuit-participat la atmosfera aventurilor noastre A R T I S T O C R A T E !!!


(U)P.S. ca sa demonstrez ca sunt posedat-obsedat de caiac,va aduc la cunostinta ca saptamana trecuta, prin bucataria de acasa fiind, in timp ce preparam-gateam ceva,la un moment dat, in loc sa rostesc cuvantul "capac",involuntar am spus "caiac" :) ...
 
Ultima editare:
multumesc

judecand toate aceste lucruri ,constat cu bucurie ca pe planeta asta a noastra ,a barcaholicilor , tinem unii la ceilalti !:noroc:
va spun sincer ca nu ma simt bine in capu' listei dar stiind ca acest lucru se datoreaza simpatiei voastre fata de mine pot trece usor peste.
acord si eu un vot de prietenie tuturor membrilor acestui forum ,printre care pot numara foarte multi prieteni ,nu ma lungesc prea mult sa nu devin penibil :p dar prin acest gest sa stiti ca "m-ati atins" !:ahoy:

acum sa trecem la afaceri ; 50 de lei pt un vot in favoarea mea ,am o canoe cu care as putea duce mai multi ciorchini de barcaholici la diverse sali de internet de unde vom putea vota la greu ,sub diverse nickuri!
cu toata marshavia de care dau dovada, am o dilema de ordin moral ;sa-mi dau mie propriul meu vot sau sa fiu "marinimos" cu "adversarul" meu Vali?!?!b-)


nu se poate face cumva ........o coalitie ,o alianta ceva.............!premiul cel mare sigur ca i-l vom imparti frateste!:))
 
Ultima editare:
ca pierd lamentabil in fatza magistralului Vali n-ar fi nici o problema b-) , dar de ce domnu' admin m-ati facut de culoare rosie?!huh, nu e drept ,influentati alegatorii !pe aceasta cale protestez vehement si cer ca culoarea rosie sa se faca maro!multumesc!
:))
 
Si pentru ca orice proces electoral are si un scandal cu conotatii sexuale , tin sa va dezvalui un citat din programul electoral neoficial al candidatului Vali :

"si cand mai ai putin si crapi, sa-ti poti spune "bai, da' ce viata misto de martalog acvatic am avut, cum gadilam gagica aia speriata si-i cantam uite luna uite faru, uite p..a mea ca paru "

Am fost sfatuit sa nu folosesc aceasta caseta compromitatoare( zic moralistii:p ) , dar mie mi se pare ca toti barcaholicii votanti trebuie sa stie pe cine voteaza .:D ca sa aiba un model de urmat , bineinteles !!
Si mai trebuie sa stie ceva ( electoratul ) : barcaholicii sunt oameni frumosi , veseli , pasionati de lucrurile bune , de fete frumoase si de viata plina de chestii misto .

Felicitari Vali , felicitari Impaiatul , felictari tuturor barcaholicilor si LA Multi Ani 2010 !

Felicitari speciale pentru barcaholic.ro !
 
acum sa trecem la afaceri ; 50 de lei pt un vot in favoarea mea ,am o canoe cu care as putea duce mai multi ciorchini de barcaholici la diverse sali de internet de unde vom putea vota la greu ,sub diverse nickuri!
cu toata marshavia de care dau dovada, am o dilema de ordin moral ;sa-mi dau mie propriul meu vot sau sa fiu "marinimos" cu "adversarul" meu Vali?!?!b-)

( ce zici,Man ...sa ma duc noaptea pe furish ,cand contracandidatu' tau se duce din atelierul lui sa aprinda felinarul,ca sa-i dau vreo gaoace mica-n opera vie? ... platesti-rasplatesti bine,actele de vitejie ??) ... :ahoy:Vali
.... si acum sa-l citam pe Caragiale putin :
"Traiasca victoria de la alegeri !"
:noroc:
 
Ultima editare:

Back
Sus